DropIt-spraypulloteline
Mikko Kemppainen

Mikko Kemppainen, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Tuotteen syntyyn ovat vaikuttaneet myös:
Ari Hynynen, Lehtori, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.
Savira Oy, Savitaipale

Tuotekuvat on ottanut Pasi Hornamo

DropIt -spraypulloteline on suunni­teltu helpottamaan spraypullojen säilyt­tämistä. Teline soveltuu esimerkiksi kotitalouksiin tai vaikkapa kampaa­moihin osaksi näyttävää esillepa­noa. Eri väri- ja materiaalivalinnoilla tuote saadaan helposti soveltumaan monen­laiseen ympäristöön. Teline valmistetaan 1 mm paksusta pulverimaala­tusta teräslevystä tai saman paksuisesta ruostu­mattomasta teräksestä riippuen käyttötarkoituksesta.

Levy on työstetty laserleikkurilla ja reunat pyöristetty purseenpoistokoneella. Suunnittelussa on keskitytty erityi­sesti tuotteen valmistettavuu­teen sekä pakattavuuteen ulkonäköä unohtamatta. Modulaarisena tuotteena teline voidaan pakata tehokkaasti tilaa säästäen. Kaiken lähtökohtana on halu tehdä pullojen järjestyksessä pitämisestä mahdol­lisimman helppoa. Tuloksena on yksinkertaisuudellaan hämmästyt­tävä teline. Just DropIt!

Tuomaristo kiittää:

Suoraviivaisella rakenteella toteutettu hylly, jossa spraypullot asettuvat tukevasti niin, että värit ja laadut ovat nähtävissä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan todella nokkela ja kompakti tapa säilyttää tämän tyyppisiä pulloja.Tuote pinoutuu tarvittaessa pieneen
tilaan, se on selkeä valmistaa ja se näyttää käytössä hauskalta.

Palaa edelliselle sivulle